İnananlar asla kaybetmez

İnananlar asla kaybetmez

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 'Konyaspor Dergisi'nin 33.sayısında yer alan yazısında 2013 yılında yeniden 'Merhaba' dedikleri Süper Lig'de koydukları uzun vadeli hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Ahmet Şan, yazısında “Takımımız bu sezon bizleri ve tüm camiamızı mutlu eden, bunun yanı sıra futbolun eski marka değerini kazanması adına çaba harcandığı şu günlerde ülkemize yeniden futbolu sevdiren bir görevi üstlenmiş bulunmaktadır. Geride kalan haftalarda alınan başarılı sonuçlar, yakalanan çıkış, örnek gösterilen takım ve taraftar olgusuna sahip olmak geçmişten bugüne gelinceye kadar yapılan doğru işlerin karşılığı olarak önümüze çıkmaktadır.  2013’de yeniden merhaba dediğimiz Süper Lig’de kendimize uzun vadeli ve kademe kademe olarak koyduğumuz hedeflerin hepsine ulaştığımızı görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. 2013-2014 sezonunda ligde kalıcı olan takımımızın sonraki yıl daha üst sıraları kovalaması, ardından da hem yönetim, hem teknik heyet ve oyuncu kadrosu konusunda yakalanan istikrarla birlikte bugün gelinen nokta ortaya konulan emeklerin ve yapılan çalışmaların karşılığı olmuştur. Konyaspor’umuz, Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ve ekibinin isteklerini sahaya uygulayan ve bunun doğal sonucu olarak da başarılı olan bir takım haline gelirken, en büyük özelliğimiz camiamızın takıma inanması, bu inançla birlikte de kendiliğinden gelen ligdeki başarılı durumdur.

 

“BAŞARININ ANAHTARI ‘BİZ’ OLABİLMEK”

Her başarılı iş; ‘Ben değil biz’ düşüncesinden hareketle Konyaspor’umuz da karşılık bulmuştur ve bulmaya da devam etmektedir. Gelinen noktada yakalanan başarı; taraftarın takıma inanmasıyla beraber verdiği destek sonrası ortaya çıkan ve tüm Türkiye’nin örnek gösterdiği, rakiplerimizin gıptayla baktığı bir tablonun sonucudur. Her defasında söylediğimiz gibi; önemli olan bu başarının sürdürülebilirliğidir. Bu noktada en büyük güvencemiz; takımımızı iyi günde kötü günde yalnız bırakmayan ve Konyaspor’u sahiplenen büyük taraftarımız, Konyaspor’umuzu yavaş yavaş sahiplenmeye başlayan ancak henüz yeterli olmadığını düşündüğümüz bu desteğini arttıracağına inandığımız Konya şehri ve tabi ki de bizi bu günlere getiren birlik-beraberliğimiz ile inancımızdır. 2016 yılı Konyaspor’umuzun yılı olmuştur. İnşallah yakalanan başarılı tabloyu sezonun kalan haftalarında da devam ettirerek Spor Toto Süper Lig’de Hasan Doğan Sezonuna tam anlamıyla damgamızı vurur ve unutulmaz bir sezonu gururla tamamlarız” ifadelerini kullandı.