İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü

İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü

Antrenör Çokşen: "Halkbank karşısına galibiyet parolası ile çıkmıştık ama olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz"

TRABZON (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Halkbank'a 3-0 mağlup olan İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın antrenörü Gökhan Çokşen, Halkbank karşısına galibiyet parolasıyla çıktıklarını ama bunun başaramadıklarını söyledi.
Çokşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa kupalarındaki konsantrasyonlarını lige yansıtamadıklarını belirtti.
Halkbank karşısında kötü oynadıklarını ifade eden Çokşen, "Halkbank karşısına galibiyet parolasıyla çıkmıştık ama olmadı. Kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.
Gökhan Çokşen, oyuncuların Avrupa kupalarında ortaya koyduğu performansı lige yansıtamadıklarını da vurgulayarak, "Bir türlü çözüm üretemediğimiz konsantrasyon sorunumuz var. Avrupa kupası ile lig arasındaki konsantrasyonu tutturamıyoruz. Oyuncularımızla tekrar konuşacağım. Bu sorunun çözümünü bir an önce üretmeliyiz" diye konuştu.
İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın CEV Challange Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda İsviçre ekiplerinden SM Aesch Pfeffingen takımı ile karşılaşacağını da anımsatan Çokşen, sözlerini şöyle tamamladı:
"Deplasmanda çarşamba günü oynayacağımız karşılaşmadan avantajlı bir sonuçla ayrılmayı hedefliyoruz. Amacımız Avrupa'da final oynamak. İmperial Hastanesi İdmanocağı olarak, Avrupa'da ilk 8 takım arasına girdik. Hedefimizi yüksek tutuyoruz ve önümüzdeki maçları kazanarak yarı finale çıkmayı umut ediyoruz. Takım olarak bu güce de sahip olduğumuza inanıyoruz."
İmperial Hastanesi İdmanocağı, yarın uçakla Trabzon'dan İstanbul'a, oradan da İsviçre'ye gidecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :