İMKANDER'den Suriyeli yetimlere yardım

İMKANDER'den Suriyeli yetimlere yardım

"Bir Yetim de Sen Giydir" kampanyası kapsamında 500 yetim çocuk ve ailesine kıyafet yardımında bulunuldu

GAZİANTEP (AA) - İnsanı Müdafaa ve Kardeşlik Derneğince (İMKANDER) "Bir Yetim de Sen Giydir" kampanyası kapsamında, Suriyeli 500 yetim çocuk ve ailesine kıyafet yardımı yapıldı.

Derneğin Gaziantep Şubesi Başkanı Sait Gökdere, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi Suriyeli yetimler için "Bir Yetim de Sen Giydir" kampanyası başlattıklarını söyledi.

Muhtaç ailelere yardım etmeye çalıştıklarını belirten Gökdere, "Kış gelince yetimler üşümesin diye kampanya başlattık. Bir aileye gidiyoruz bakıyoruz diğeri de muhtaç. Elimizden geldiğince yetim ailelere ulaşmaya çalışıyoruz." dedi.

Kampanya kapsamında 500 Suriyeli aileye ulaştıklarını aktaran Gökdere, şunları kaydetti:

"Yardıma muhtaç insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Kış geldi havalar soğudu. Bu çocukların üzerine giyecek kazağı bile yok. Yurt içinden ve yurt dışından yardımlar gelmeye başladı. İnsanların yardımlarını bu garibanlara ulaştırmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince daha çok insana ulaşacağız. Sağolsun hayırsever vatandaşlar bu konuda dernek olarak bizleri güvenli bir liman olarak görüyor. İnşallah daha çok insana yardım edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :