İMH’da Kudüs anlatıldı

İMH’da Kudüs anlatıldı

İMH Konya ve Ümmet Vakfının düzenlediği ‘Ümmete Zimmet Kudüs’ adlı program Zindankale Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi

 

İMH Konya ve Ümmet Vakfı'nın düzenlediği ‘Ümmete Zimmet Kudüs’ adlı program Zindankale Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programın açılış konuşmasını yapan İMH Konya Başkanı Adem Ceylan açılış konuşmasında programın amacının Kudüs için neler yapabiliriz sorularının cevabını bulmak olduğunu belirti.  Ceylan konuşmasının devamında, “Bazı kelimeler tank gibidir üzerinizden öyle bir geçer ki tarumar olursunuz bazı kelimeler insanın boğazında düğümlenir yutkunursunuz yüreğinden aşağı inmez bazı kelimeler boğazınızda takılı kalmıştır gönle inşirah veren şekilde telaffuz edilir” dedi.

Ardında Ümmet Vakfı Başkanı Mahsun Gün selamlama konuşmasını yaptı.

Gazeteci Yazar Taha Kılınç’ın da katıldığı programda Kudüs’ün önemi, Kudüs için somut olarak neler yapabileceğimizi anlattı. Programın başka bir konuğu ise Mescidi Aksa Vaizi Dr. Raid Fethi, Kudüs’ün tarihinden, Kudüs’ün şu anki durumundan ve Kudüs tarihinin ayrıntılarını, Kudüs’e sahip çıkılmasını vurguladı. Programın ardından konuşmacılara plaket hediye edildi.

 

imh’da-kudus-anlatildi--(3).jpg

imh’da-kudus-anlatildi--(4).jpg

 

Etiketler :