İmam hatipliler pilav gününde buluştu

İmam hatipliler pilav gününde buluştu

Ilgın ilçesinde, Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından pilav günü düzenlendi.Ilgın...

- Ilgın ilçesinde, Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından pilav günü düzenlendi.

Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları, okul bahçesinde düzenlenen pilav gününde bir araya geldi.

Program, imam hatip Muhammet Topçu'nun Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Ilgın Şehit Bekir Şenyiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem Kocabaş, yaptığı konuşmada, 2016 - 2017 eğitim ve öğretim yılı ile ilgili genel bilgiler verdi.

Dernek Başkanı Eyüp Topçu ise, pilav gününün artık geleneksel hale geldiğini ve bu yıl 11.’sini düzenlediklerini söyledi.

Birlik ve beraberliklerinin devam etmesi için bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerektiğini dile getiren Topçu, şöyle konuştu:

"İmam hatipli olmak ruhu başka bir duygudur. İmam hatipler bu memleketin çimentosudur. Bu çimentoyu her zaman diri tutmak gerekiyor. Onun için imam hatipli nesillere ihtiyacımız var. Tek hedefimiz, imanlı nesillerin daha iyi şartlarda yetiştirilmesine katkı sağlamaktır. Rabbim pilav günü etkinliğimize katılan herkesten razı olsun. Gelecek yıl için pilav günü etkinliğimizi de şimdiden ilan ederek, tüm imam hatip mevzunu kardeşlerimi davet ediyorum."

Etkinlik, İslam dünyasındaki zulüm ve savaşların son bulması için yapılan dua ile sona erdi.

imam-hatipliler-pilav-gununde-bulustu-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :