İmam Hatipliler Mehmetçik'e dua etti

İmam Hatipliler Mehmetçik'e dua etti

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, yarıyıl tatilinde olmalarına rağmen okullarına gelerek Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için Fetih Suresi'ni okudu, dua etti

TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dua etti.

Yarıyıl tatilinde olmalarına rağmen okuluna gelen 20 öğrenci, harekata katılan Mehmetçik için sınıfta Fetih Suresi'ni okudu.

Öğrenciler ayrıca şehitler için dua etti.

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Abdullah Şenol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nın Türkiye'nin sınır güvenliği için çok önemli olduğunu söyledi.

İmam hatipliler olarak Mehmetçik'in yanında olduklarını göstermek ve onlara manevi destek olmak istediklerini aktaran Şenol, şöyle konuştu:

"Vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliği için bir sınır ötesi bir operasyon kararı alındı. Zeytin Dalı ismi verilen operasyon ülkemizin sınır güvenliği için başladı. Burada savaşan askerlerimizin başarılı olabilmesi için millet olarak Yasin ve Fetih surelerini okuyoruz, dua ediyoruz. Biz de imam hatipliler olarak yarı yıl tatili olmasına rağmen öğrencilerimizi okula davet ettik. Orada savaşan askerlerimize manevi bir destek olamak için Fetih Suresi'ni okuyup dua ettik. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :