İmam hatip öğrencilerden örnek etkinlik

İmam hatip öğrencilerden örnek etkinlik

Konya Selçuklu Buhari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Bakanlığı “Öğrenme Motivasyonları” projesi kapsamında Tramvaylarda kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Manolya Yayınlarının destekleriyle tramvayda ücretsiz dağıtımı yapıldı. Etkinliğe Yazar Sinan Yağmur ve Ahmet Melih Karauğuz’da katılarak tramvayda kitaplarını imzaladılar. Etkinlik kapsamında kitap okumanın önemine değinildi.

imam-hatip-ogrencilerden-ornek--(10).jpg

ÖZER: ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Etkinlik kapsamında basın açıklaması yapan Buhari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdiresi Hayrunnisa Özer; “Buhari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bugün Gençlik Bakanlığı “Öğrenme Motivasyonları” projemizin bir ayağı olarak ayrıca Cemil Meriç Okuma Kulübünün bir hazırlığı, Öykü-Der katkıları, Manolya Yayıncılığın kitap katkıları yerel yazarlarımızın Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Emniyetimizin katkıları ile amacımız yeni bir şey yapmak değil. Fakat biraz daha farkındalık oluşturmak, toplumumuzun bir yarasına parmak basmak adına öğrencilerimizle bu kitap okuma etkinliğini gerçekleştireceğiz” dedi.

imam-hatip-ogrencilerden-ornek--(8)-003.jpg

imam-hatip-ogrencilerden-ornek--(2).jpg

imam-hatip-ogrencilerden-ornek--(1).jpg