İlkokul öğrencilerini hediyelerle sevindirdiler

İlkokul öğrencilerini hediyelerle sevindirdiler

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaret ettiği mahallede yaşayan ilkokul öğrencilerini okul çantası dağıtarak sevindirdi.Özaltun, beraberinde kendisine eşlik eden AK...

 Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaret ettiği mahallede yaşayan ilkokul öğrencilerini okul çantası dağıtarak sevindirdi.

Özaltun, beraberinde kendisine eşlik eden AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi ile birlikte, ilçeye bağlı Sadıkhacı Mahallesi'nde bulunan ilkokulu ziyaret etti.

Özaltun, Samancı ve Başıbüyük ile birlikte sınıflarına girerek çantası olmayan öğrencilere okul çantası hediye etti. 

Ziyarette,milletvekili Samancı ve Özaltun, öğrencilerle aynı sıraya oturup onlarla sohbet etti, istekleri olup olmadığını sordu. Samancı ve Özaltun, öğretmenler odasında da okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Ziyareti değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, öğrencilere  hep birlikte okul çantası dağıtarak hediye ettiklerini ve sohbetler gerçekleştirdiklerine söyledi.

Okuldaki öğretmenler ve idarecilerle görüşerek kurumun eksik ve ihtiyaçlarını da not aldıklarını belirten Samancı, çocuklar ve yeni neslin yetişmesinde büyük umutlar taşıdıklarını vurguladı.

Ahlaki boyutlarıyla tam olgunluğa erişmiş, bilinç sahibi, bilgili, erdemli, dürüst ve gelecek vaad edecek olan, kendine öz güveni olan, rekabetçi bir gençlik yetişmesini temenni ettiklerini ifade eden Samancı, "Tabi hocalarımıza da burada büyük iş düşüyor. Onlarla da görüştük. Burada büyük bir potansiyel var. O potansiyeli şekillendirecek olan da onlar, kendileri" diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise Beyşehir’e bağlı 67 mahalle bulunduğunu vurgulayarak, bunların fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çalıştıklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı