İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde İlköğretim Haftası, düzenlenen törenle kutlandı.Okul bahçesindeki törene, Şarkışla...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinde İlköğretim Haftası, düzenlenen törenle kutlandı.

Okul bahçesindeki törene, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Osman Özkan, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Özcan, Askerlik Şubesi Başkanı Jandarma Yüzbaşı Çağlayan Öztürk, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyen Kaymakam Pektaş, “Eğitimin önemi noktasında çok şey söylemek mümkün, ama burada bulunan bütün kardeşlerimiz memlekette söz sahibi olabilmek adına, hatta uluslararası satıhta ülkemizin hedeflediği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması ülküsünde bu gençlerimizin birer dava insanı olarak, dava ferdi olarak yetiştirilmesinin önemini biliyorlar." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen ise öğrencilerin taşıdığı heyecanın daha fazlasını da kendilerinin taşıdığını ifade ederek yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Okul müdürü Mustafa Soytürk de yeni bir eğitim yılını başlamasından dolayı heyecan yaşadıklarını dile getirdi.

Öğrencilerin gösteri sunduğu tören sonrasında protokol üyeleri çocuklara şeker dağıttı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :