İlkadım’da TSM Korosu Solistler Geçidi Konseri ile unutulmaz bir gece yaşattı

İlkadım’da TSM Korosu Solistler Geçidi Konseri ile unutulmaz bir gece yaşattı

SAMSUN (İHA) – İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Solistler Geçidi Konseri, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

SAMSUN (İHA) – İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği Solistler Geçidi Konseri, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Samsun'un İlkadım Belediyesi vatandaşları sanatla buluşturmaya devam ediyor. Türk Sanat Müziği Korosu solistlerinin Acem Tekkesi'nde icra ettiği Solistler Geçidi Konseri ile bu yıl ikinci kez sanatseverlerle koro unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültür sanat ekinliklerine ara vermeden devam ediyor. Şef Erdal Şahin yönetimindeki solistlerin Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde icra ettiği konsere İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık ve sanat müziği tutkunları yoğun ilgi gösterdi. Sanat müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği gecede solistlerin solo performansı göz doldurdu. Nihavendden, hüzzama, uşşaktan, hicaza kadar birçok farklı makamdan şarkılarla gönüllere taht kuran eserleri başarıyla icra eden solistler uzun süre alkışlandı.

Müzik dolu geçen gecenin sonunda İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık koro ekibine teşekkür ederek koro şefi Erdal Şahin'i kutladı. Geceye katılım sağlayan gençleri de unutmayan Başkan Yardımcısı Şerif Mırık gençlere forma ve Şair Cemal Safi'nin "Aşk" adlı şiir kitabını hediye etti.

Başkan Demirtaş: "İlçemizdeki sosyal yaşamı canlı tutuyoruz"

Konser hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Gerçekleştirdiğimiz etkinlik kapsamında Türk Sanat Müziği koromuzun birbirinde değerli seslerini sanatseverlerimizle buluşturduk. 7'den 70'e her yaşta insanımızın programımıza yoğun ilgi göstermesi bizleri memnun ediyor. Halkımızın teveccühüne mazhar olmak için sanat dolu günlerde vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.