İlk yarı hedefi 20 puan

İlk yarı hedefi 20 puan

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı: “İkinci yarıda bazı hedefleri konuşabilme, yakaladığımız çıkışı sürdürebilme adına bizim bir puan barajımız var. 20 puan ve üzerini yakalamak istiyoruz”

 

Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 16.haftasında Tokatspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda 9 Aralık Pazar günü saat 13.30’da oynayacak karşılaşmayı Yalçın Taşkınfurat yönetecek. Taşkınfurat’ın yardımcılıklarını Barkın Güdü ve Sinan Bilen yapacaklar. Müsabakada 4.hakem olarak ise Demokrat Özgür Güneş görev yapacak.

AVCI: TRİBÜN DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Tokatspor karşılaşmasında tribün desteği beklediklerini kaydeden Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, “Onların tribündeki varlığı oyuncularımız için bu büyük bir motivasyon kaynağı. Biz de onlara elimizden geldiği kadar güzel futbol ve iyi bir sonuç hediye etmek istiyoruz” dedi.  Avcı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Çıkışımızı sürdürme anlamında önem taşıyan deplasmandan aldığımız üç puan bizim için çok değerli. Özellikle deplasmanda doğru savunma yapıp, topun bizde kalma süresini artırdığımız zaman neler yapabileceğimizi bir kez daha gördük. Şimdi iç sahada Tokatspor ile oynayacağımız karşılaşma büyük önem kazandı. Tokatspor’un durumu, son sırasında yer alması bizi yanıltmamalı. Sezon başında büyük hedeflerle kurulan bir takım. Tecrübeli oyuncuları var.  Bu hafta teknik adam değişikliği yaşadılar ve iç sahada son dakikada attıkları gol ile berabere kaldılar. Burada takımın direnç göstermesi, puan alınması önemli.

20 PUAN ÜZERİNİ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Aldıkları puanla birlikte bizim maça da büyük önem vereceklerini düşünüyoruz. İkinci yarıda bazı hedefleri konuşabilme, yakaladığımız çıkışı sürdürebilme adına bizim bir puan barajımız var. 20 puan üzerini yakalamak istiyoruz. İnşallah geldiğimiz günden bu yana artan seyirci desteğimiz oluşmaya ve başladı. Son bir iki haftada içerde ve dışarıda maçlarımızı takip ediyorlar. Ben ekibim adına onlara teşekkür etmek istiyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Onların tribündeki varlığı oyuncularımız için bu büyük bir motivasyon kaynağı. İnşallah bu karşılaşma ile birlikte sayının daha da artarak bizi destekleyeceklerine inanıyoruz. Biz de onlara elimizden geldiği kadar güzel futbol ve iyi bir sonuç hediye etmek istiyoruz.”