"İlk Oyum Mhp"ye Gençlik Şöleni"

"İlk Oyum Mhp"ye Gençlik Şöleni"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya:

İSTANBUL (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Atila Kaya, 7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinin sıradan bir seçim olmayacağını belirterek, "Ülkemiz, milletimiz ve hareketimiz için 'kader seçimi' diye nitelendirebileceğimiz bir seçimdir" dedi. 

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nca Cumhuriyet Mahallesi'nde "İlk Oyum MHP"ye Gençlik Şöleni" düzenlendi. 

Mehter Takımı'nın gösterisiyle başlayan şölende, MHP'nin İstanbul 3. bölge milletvekili adayları tek tek seçim otobüsünün üzerine çağrılarak katılımcılara tanıtıldı. 

Tanıtım sonrası alanda bulunanlara seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, 31 Mayıs'ta Kazlıçeşme'de miting yapacakları bilgisini vererek, meydanı tıklım tıklım dolduracaklarını söyledi. 

AK Parti'nin 13 yıldır süregelen iktidarının temellerinin İstanbul'da atıldığını dile getiren Kaya, "AK Parti iktidarını sandığa gömeceğimiz yer de inşallah İstanbul olacak. Onun için 31 Mayıs tarihi önemli. Kazlıçeşme'de olacağız. İnşallah 7 Haziran'da da sandıklara giderek ve sahip çıkarak bunları sandığa gömeceğiz. 7 Haziran seçimleri, sıradan bir seçim değildir. Ülkemiz, milletimiz ve hareketimiz için 'kader seçimi' diye nitelendirebileceğimiz bir seçimdir" diye konuştu.

İktidarın bazı faaliyetlerini eleştiren Kaya, seçim yarışından MHP'yi galip çıkarmak gerektiğini ve bu yönde çalıştıklarını anlattı.

- "MHP'nin seçim beyannamesini gençlere iyi anlatın"

Kaya, MHP'yi iktidar yapmak için çalıştıklarına değinerek, şöyle devam etti:

 "MHP'yi bu seçimlerden galip çıkarmak için bütün aday arkadaşlarımla, sizlerle beraber İstanbul'u sokak sokak, ev ev, meydan meydan dolaşıyoruz. Bundan sonra da dolaşmaya devam edeceğiz. Bu toplantı vesilesiyle genç kardeşlerime şunu söylemek isterim: MHP'nin seçim beyannamesini gençlere iyi anlatın. Üniversite imtihanlarını kaldıracağımızı, kabiliyetlerine ve yeteneklerine göre üniversiteye geçiş sistemini getireceğimizi, yüksek öğretimdeki başarılı gençlerimizi 10 bin liralık krediler vermek suretiyle öğrenimlerini devam etmelerini sağlayacağımızı söyleyin. Gençlik merkezleri kuracağımızı da genç arkadaşlara anlatın."

Kaya, gençleri alkol, sigara, uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan kurtarmak için, onları rehabilite edecek çalışmaların MHP iktidarında gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi. 

TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener de şölene katıldı. Akşener, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı