"İlk Öpücük" filminin özel gösterimi Ankara'da yapılacak

"İlk Öpücük" filminin özel gösterimi Ankara'da yapılacak

İSTANBUL (AA) - Başrollerini Murat Yıldırım ile Özge Gürel'in paylaştığı "İlk Öpücük" filminin özel gösterimi, yarın Ankara'da yapılacak.Yönetmenliğini...

İSTANBUL (AA) - Başrollerini Murat Yıldırım ile Özge Gürel'in paylaştığı "İlk Öpücük" filminin özel gösterimi, yarın Ankara'da yapılacak.

Yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği romantik komedi türündeki filmin, ANKAmall Cinemaximum'daki özel gösterimine başrol oyuncularından Murat Yıldırım ile Hayrettin Karaoğuz katılacak.

Lucky Red Film yapımcılığında 20 Ekim’de vizyona girecek filmin çekimleri Mudanya'nın Gölyazı ve Tirilye beldelerinde yapıldı.

TME'nin dağıtımını üstlendiği filmin senaryosunu Çağlar Yurt kaleme aldı, Javier Salmones ise görüntü yönetmeni olarak görev yaptı.

Komedi ve romantik türündeki filmin oyuncu kadrosunda, Yıldırım ve Gürel'in yanı sıra Cezmi Baskın, Hayrettin Karaoğuz ve Beyti Engin yer alıyor.

Filmin konusu kısaca şöyle:

"Küçük bir kasabada öğretmenlik yapan Bahar, geçirdiği kaza sonrasında hafızasını yitirir. Her yeni güne iki yıl öncesinden başlayan Bahar, babası ve ağabeyi tarafından kendisinin mutluluğu için yaratılan sahte dünyada hep aynı 24 saatlik zaman dilimini yaşar. Bahar'ı görür görmez ona tutkuyla bağlanan çapkın, bir o kadar da havalı olan Hakan ise her gün onu yeniden kendisine aşık etmek zorunda kalacaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :