İlk iftarda şehit yakınları ve gaziler buluştu

İlk iftarda şehit yakınları ve gaziler buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakçı ile birlikte Ramazan ayının ilk iftarını şehit yakınları ve gazilerle yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ramazan ayının ilk iftarında Konya’daki şehit ve gazi derneklerinin üyeleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’ndeki iftar yemeğine, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakçı, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık, Muharip Gaziler Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Buğur, gaziler ile şehit yakınları katıldı.

RAMAZAN’I BİRLİK-BERABERLİK İÇİNDE YAŞIYORUZ

Ramazan ayının ilk iftarında vatanı, milleti için canını ortaya koyan şehitlerin yakınları ve gazilerle bir araya geldiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın, bu Ramazan ayını da birlik-beraberlik içinde, huzurla, mutlulukla, ibadet coşkusuyla karşıladığını söyledi.

Ramazan Bayramı’na da aynı duygularla erişmeyi dileyen Başkan Akyürek, Ramazan ayında 55 mahallede yapılacak iftarlara ve Kültürpark’taki Rahmet Akşamları’na herkesi davet etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Konya’da Ramazan ayının huzur içinde çok farklı ve güzel yaşandığını vurgulayarak, sıkıntı içinde yaşayan Müslüman milletlerin de aynı duyguları yaşamaları için huzur ve barış temennisinde bulundu.

MİLLETİMİZİ BU COĞRAFYADAN SİLEMEYECEKLER

AK Parti Konya Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Mustafa Kabakçı da, şehit ailelerinin ve gazilerin fedakarlığının büyük olduğunu, hiçbir sözün bu fedakarlığın yerini tutamayacağını belirterek, “Biz bu coğrafyada bin yıldır duruyorsak bunun bedelini hep beraber ödüyoruz, ödemeye devam edeceğiz. Bu coğrafyadan milletimizi silmek isteyenler bunu hiçbir zaman başaramayacaklarını görecekler” dedi.

Dernek başkanları da gazileri ve şehit ailelerini her yıl bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür ettiler