İlk günkü aşkla haydi bismillah

İlk günkü aşkla haydi bismillah

Recep Konuk ve Recep Şeker seçim çalışmalarına start verdi...

Recep Konuk; “Oyalanmaya Vakit Yok, Oy Ver Başlasın”

 

AK Parti Karaman İl Teşkilatı 1 Kasım’da yapılacak seçimler için sahaya indi. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen ve 1 Kasım seçimlerinde de yeniden aday gösterilen Recep Konuk ve Recep Şeker, İl Başkanı Nazmi Ünlü, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve partililerle birlikte Buğday Pazarı esnafı ve Karaman Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarına start verdi.

İlk günkü aşkla Haydi Bismillah diyerek çalışmalara başladıklarını belirten Recep Konuk, “Karamanlı hemşehrilerimiz 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte yaşananları bir kez daha değerlendirme fırsatı bulacak ve ben inanıyorum ki 1 Kasım’da önlerine gelecek sandıkta tercihlerini istikrardan yana kullanarak AK Parti’yi daha güçlü bir şekilde tek başına iktidara taşıyacaklardır” dedi.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen ve 1 Kasım seçimlerinde de yeniden aday gösterilen Recep Konuk ve Recep Şeker, İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve partililerle birlikte Buğday Pazarı esnafı ve Karaman Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarına start verdi. Buğday pazarı ziyaretlerinde esnafların istikrardan yana olduğunu gördüğünü ve vatandaşların kendilerine gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Recep Konuk, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Konuk, “7 Haziran seçimleri sonrası AK Parti olarak tek başımıza iktidar olamadık ama Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bir koalisyon hükümeti kurulabilmesi için samimiyetle ve özveriyle yürüttüğü çalışmalarda maalesef sonuca ulaşamadığından anayasal zorunluluk gereği 1 Kasım’da yeniden sandık başına gideceğiz. Bu seçimler ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz etmektedir. Bizler ülkemize ve milletimize hizmet aşkından ve şevkimizden geri adım atmadan ilk günkü aşkla Haydi Bismillah diyerek seçim çalışmalarımıza başladık. Seçimlere 1 ay gibi bir süre olmasına rağmen bunu bir bahane olarak görmeyecek her vatandaşımıza ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Karamanlı hemşehrilerimiz 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen süreçte yaşananları bir kez daha değerlendirme fırsatı bulacak ve ben inanıyorum ki 1 Kasım’da önlerine gelecek sandıkta tercihlerini istikrardan yana kullanarak AK Parti’yi daha güçlü bir şekilde tek başına iktidara taşıyacaklardır” dedi.

 

Karamanlı hemşehrilerine “oyalanmaya vakit yok, oy ver başlasın” diyerek seslenen Recep Konuk, “7 Haziran seçimleri sonrası maalesef mecliste ciddi anlamda çalışma ortamı oluşmadı, komisyonlar bile kurulamadı. Ama bizler Karamanlı hemşehrilerimizden aldığımız yetkiyi ve sorumluluğu en iyi şekilde değerlendirebilmek adına meclis çalışıyormuş gibi komisyonlar kurulmuş gibi Karamanımız ve ülkemiz için çalışma gayretinde olduk. Bu kısa zamana rağmen büyüyen ve büyük Karaman için geleceği konuşacağımız ve geleceği inşa edeceğimiz bir zeminin temellerini attık.  Serbest Bölge ve Gıda Vadisi ile markalaşma konusunda bir proje zemininde Karaman’ı ve devleti buluşturmak için ilk adımları attık. Önümüzdeki günlerde bu çalışmaların devamı gelecek ve Karaman ekonomik anlamda önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. Hem ülkemizin hem Karamanımızın oyalanmaya, vakit kaybetmeye vakti yok. 1 Kasım’da inşallah Karaman kararını istikrardan yana verecek ve siyasetin işbaşı yapması için sandıktan güçlü bir ses yükseltecek. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz gücümüze güç katacak Karaman daha hızlı koşmaya başlayacak. Zaman oyalanma zamanı değil iş zamanı diyorum. Hemşehrilerimiz kendilerini oyalamayacak siyasi heyetin de AK Parti olduğunu zaten biliyor” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Recep Konuk, AK Parti’nin 4 Ekim’de açıklanacak seçim beyannamesine ilişkin olarak da “4 Ekim’de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanacak seçim beyannamemizde başta emekliler ve gençler olmak üzere toplumun her kesimini ilgilendiren konularda müjdeler olacak. Başbakanımız ve Genel Merkez yetkililerimiz beyannameye son halini veriyorlar. Bu beyanname 1 Kasım sonrası tek başına iktidar olarak kuracağımız hükümetimizin de proğramına dönüştürülerek uygulanacaktır” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Recep Şeker’de esnaf ziyaretlerinde, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye ve Karaman için hayırlı olmasını dileyerek, “7 Haziran sonrası halkımızın desteğiyle milletvekili olarak Karamanımız için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte AK Parti’yi yeniden tek başına iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacak ülkemizin Yeni Türkiye inşaasında kaldığı yerden devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacağız. Seçilip seçilmeme konusunda herhangi bir kaygımız yok biz oyumuzu artırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu da Karamanlı hemşehrilerimizin desteği ile bu davaya gönül vermiş partililerimizle hep birlikte başaracağız” dedi.

Recep Konuk, Recep Şeker ve beraberindekiler Buğday Pazarı esnafı ziyareti sonrası Karaman Ticaret Borsası’nı da ziyaret ederek Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Baştuğ ve çalışanlarla da görüştü ve bir süre sohbet etti.