Ilgın'da öğrencilere sağlıklı beslenme eğitimi

Ilgın'da öğrencilere sağlıklı beslenme eğitimi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Aile, Sanat ve Eğitim Merkezinde doktor Burak Aydil tarafından öğrencilere sağlıklı beslenme semineri verildi....

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Aile, Sanat ve Eğitim Merkezinde doktor Burak Aydil tarafından öğrencilere sağlıklı beslenme semineri verildi.

Her hafta bir etkinlik düzenlediklerini hatırlatan Aile, Sanat ve Eğitim Merkezi yöneticisi Neslihan Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, her hafta bir misafir davet ederek öğrencilere eğitim verdiklerini söyledi.

Aydın, şöyle konuştu:

"İlk seminerimiz Belediye Başkanımız tarafından verildi. Milli Eğitim Müdürümüzle devam ettik. Bu hafta ise doktor Burak Aydın, tarafından verilen seminerde 'obezite ile mücadelede, yeterli ve dengeli beslenme, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması' konuları anlatıldı. Ilgın Aile, Sanat ve Eğitim Merkezinde eğitimle dolu bir yaz sezonun sonuna geldik. Yaz kurslarımızla yüzlerce öğrencinin milli ve manevi değerlerine katkı sağlandı. Öğrencilerimiz yaz eğitimlerinde Kur'an-ı Kerim'in yanında diğer kurslarımız ile becerilerini de geliştirdiler."

Eğitim sonunda sağlık personeli öğrenciler tarafından hazırlanan el emeği sergi gezildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :