İlginç olay: İki ayda bir karısını kaçırıp fidye istiyorlar

İlginç olay: İki ayda bir karısını kaçırıp fidye istiyorlar

Suriye'den Adana'ya yeni gelmiş bir genç, eşi iki kez kaçırıldıktan sonra çaresizce fidye ödemeye çalışıyor. Şimdi, eşinin hayatı tehlikede ve aile endişeli.

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşayan tarım işçisi Salih İsmail (22), savaştan kaçarak geldiği Suriye'den, 4 ay önce Dilan İsmail (18) ile evlenmişti. Ancak genç çiftin mutluluğu, bir dizi trajik olayla gölgelenmeye başladı.

İlginç olay: İki ayda bir karısını kaçırıp fidye istiyorlar

İddialara göre, Dilan İsmail, 2 ay önce kimliği belirsiz kişiler tarafından sokak ortasında kaçırıldı. Kaçıranlar, Salih İsmail'e ulaşarak 20 bin dolar fidye talep etti. Çaresiz genç adam, polise haber vermeden düğün takılarını bozdurarak fidyeyi ödeyip eşini geri aldı. Ancak kısa bir süre sonra Dilan İsmail, tekrar kaçırıldı.

Geçtiğimiz hafta çöp atmaya çıktığında yeniden kaçırılan Dilan İsmail'in kaçıranlar, bu sefer 25 bin dolar fidye istediler. Bu kez Salih İsmail, durumu polise bildirdi ve ekipler, kaçırılan genç kadını bulmak için çalışmalara başladı.

İlginç olay: İki ayda bir karısını kaçırıp fidye istiyorlar

Salih İsmail, yaşadığı çaresizliği ve endişeyi dile getirerek, "Benim eşimi kaçırdılar. İlk seferinde 20 bin dolar ödedim. Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim, ona bir şey yaparlar diye korkuyorum" dedi.

Dilan İsmail'in eniştesi Şiyar Bilgiç ise durum karşısında çaresizliklerini ifade ederek, "Bu kızı çöp atarken kaçırmışlar. Ne istiyorlar ondan bilmiyoruz. Bu parayı nasıl ödeyeceğiz onu da bilmiyoruz. Bize mesaj attılar 'kız Almanya'da şu anda' dediler ama doğru mu söylüyorlar bilemiyorum. Baldızımın hayatından endişe ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.