Ilgın gençlik merkezi için geri sayım başladı

Ilgın gençlik merkezi için geri sayım başladı

Konya’nın Ilgın ilçesine yapılacak olan Gençlik Merkezi’nin ruhsat işlemleri tamamlandı.

Ilgın’da yapımına başlanacak olan Gençlik Merkezi’nin ruhsat işlemleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilisi Kamil Kavuran ruhsat teslimi için Ilgın Belediyesi’ne geldi.

İnşaat ruhsatını teslim eden Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan,“İlçemiz gençlerinin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için gençlik merkezi ve spor kompleksinin ilçemize kazandırılması büyük önem arzediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte ilçemize kazandıracağımız bu tesis 2016 yılında yatırım programına alınmıştı. 21 Mart 2018 tarihinde de ihalesi gerçekleşti. Bugün ise yetkililere inşaat ruhsatını teslim ettik.  İnşallah bayramdan hemen sonra yüklenici firma tarafından inşaat çalışmaları başlayacak. Gençlik Merkezi’nin içinde çok amaçlı salonlar, spor salonu, kafeterya, açık sergi alanı ve toplantı salonları bulunacak. Bu eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sayın Faruk Özçelik’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Ersöz’e teşekkür ediyorum. Ilgınımıza hayırlı olsun.” dedi.

Gençlik Merkezi inşaat ruhsatını teslim alan Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilisi Kamil Kavuran ise misafirperverliği için Belediye Başkanı Mehmet Karahan’a teşekkür etti ve Ilgın’a hayırlı olsun diyerek inşaat ruhsatını teslim aldı.