İlçe Milli Eğitim Müdürleri Sorgun'da toplandı

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Sorgun'da toplandı

YOZGAT (AA) - Yozgat İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş başkanlığında Sorgun ilçesinde gerçekleştirildi.Sorgun...

YOZGAT (AA) - Yozgat İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş başkanlığında Sorgun ilçesinde gerçekleştirildi.

Sorgun Termal Tesislerindeki toplantıda konuşan Kuş, düzenli olarak her ay toplantı yaptıklarını belirterek, ilçelerdeki eğitim adına yapılan işleri yerinde görmeye çalıştıklarını söyledi.

İlçedeki eksiklikleri ve yapılan güzel şeyleri yerinde görmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini anlatan Kuş, ''Bizim için bütün çocuklarımız önemli. Biz onların en iyi ortamda eğitim öğretim görebilecekleri alanları oluşturmakla görevliyiz. Onların emaneti bizim boynumuza. Onları en iyi şekilde eğiterek güzel yerlere gelmelerine vesile olmak için çabalıyoruz'' dedi.

Toplantıda, ortak sınavlar, destekleme kursları, sosyal ve kültürel etkinlikler, eğitim öğretim faaliyetleri, yatırımlar, okulların durumları gibi konular görüşüldü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı