İlçe merkezine inen domuzları elleriyle besliyor

İlçe merkezine inen domuzları elleriyle besliyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yavrularıyla kent merkezine inen domuzları elleriyle besleyen Bodrumlu balıkçı, bu anları cep telefonuyla görüntüledi- Balıkçı Aygören:- "Aç oldukları için şehre indiğini sanıyorum. Ben de elimde kalan balıkları götürüp onlara

MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde bir balıkçı, ilçe merkezine inen domuzlara balık ve ekmek yedirme anlarını cep telefonuyla kaydetti.

Yaz aylarında pansiyon işletmeciliği yapan kışın da Bodrum'un Mümtaz Ataman Caddesi'nde seyyar minibüsünde balıkçılık yaparak geçimini sağlayan İbrahim Aygören (52), her sabah İzmir'den gelen balıklarını almak için Torba Mahallesi'ndeki alana gidiyor.

Aygören, yaklaşık 15 gün önce balıklarını aldığı sırada, 4 domuzun olduğu sürüyle karşılaştı. Zaman zaman burada domuzlarla karşılaşan Aygören, bir süre sonra her sabah elinde kalan balıklar ve bazı yiyeceklerle aç domuzları beslemeye başladı.

Aygören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balık almaya gittiği sırada domuzlarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Anne domuzun yavrularını alarak her sabah ilçe merkezine indiğini ifade eden Aygören, "Aç oldukları için şehre indiğini sanıyorum. Ben de elimde kalan balıkları götürüp onlara veriyorum. Balığın yanı sıra ekmek ve su da veriyorum. Artık evcilleştiler." dedi.

Aygören, domuzların herhangi bir saldırıda bulunmadığını dile getirerek, "Bir anne üç de yavrusu var. Bir süredir besliyorum. Karınları doyunca yeniden dağa doğru gidiyorlar." diye konuştu.

Öte yandan İbrahim Aygören, domuzlara elleriyle balık ve ekmek verdiği o anları cep telefonu kamerasıyla da görüntüledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :