İlçe Başkanı Konurer’in Polis Haftası Kutlama Mesajı

İlçe Başkanı Konurer’in Polis Haftası Kutlama Mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlandı.

İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kutlama Mesajında; Devletimizin ve milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Türk Polis teşkilatımızın kanunların verdiği yetkiler doğrultusunda ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini korumak adına verdiği mücadele takdire şayan bir mücadeledir. 15 Temmuz hain darbe gecesinde, kamu düzeni korunmak ve asayişi sağlamak için vatanını seven gerçek Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile birlikte millet için, vatan için canını ortaya koyan Türk Polisi tarih boyunca ortaya koyduğu sayısız kahramanlıklarına bir yenisini daha eklemiştir. Köklü bir geçmişe, başarılarla dolu tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis teşkilatımızla ne kadar gurur duysak azdır. Polislerimiz ülkemizin farklı bölgelerinde görev yaparak, ülkemizde huzur ortamının sağlanması ve milletimizin güven içinde yaşaması için büyük bir özveriyle mücadele ederek önemli bir mesleği layıkıyla icra etmektedirler.  Bu duygu ve düşüncelerle Seydişehir’imizde ve ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarının bu anlamlı ve özel gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarıları dolu günler diliyorum." dedi.