İl Özel İdare Ortaokulunda "15 Temmuz Sergisi"

İl Özel İdare Ortaokulunda "15 Temmuz Sergisi"

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdare Ortaokulunda 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Gençlik Kolları Başkanlığınca "15 Temmuz Sergisi" açıldı.Okulun...

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdare Ortaokulunda 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Gençlik Kolları Başkanlığınca "15 Temmuz Sergisi" açıldı.

Okulun konferans salonunda gerçekletirilen serginin açılışını Milli Eğitim Şube Müdürü Anakız Yörük, İl Özal İdare Ortaokulu Müdürü İhsan Kılıç, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nar birlikte yaptı.

Açılışın ardından öğretmen ve öğrenciler sergiyi gezdi.

Okul Müdürü Kılıç, açılışın ardından yaptığı konuşmada, ''15 Temmuz şehitlerimizi saygıyla anmak ve şehitlerimizin vatan severliğini, vatan millet sevgisini öğrencilerimize en güzel şekilde anlatmak amacıyla böyle bir sergi düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." dedi.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Gençlik Kolları Başkanı Nar da 15 Temmuz darbe girişimini gençlere ve tüm halka anlatmak istediklerini dile getirerek, bu amaçla düzenledikleri sergiyi tüm okullarda açmak istediklerini söyledi.

Sergide, okul öğrencilerinin 15 Temmuz darbe gecesini anlatan resimleri de yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :