İl Genel Meclisi Çalışanları İftarda Buluştu.

İl Genel Meclisi Çalışanları İftarda Buluştu.

20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanlık Divanı Üyeleri ve Meclis çalışanları, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen iftar programında bir araya gelerek hasret giderdi.

Yeni Büyükşehir yasasıyla kapanan Konya İl Özel İdaresinde görev yapmış, 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanlık Divanı Üyeleri ve Meclis çalışanları, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tesislerinde düzenlenen iftar programında bir araya gelerek hasret giderdi.

il-genel-meclisi-calisanlari-iftarda-bulustu-(3).jpg

20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Başkanlık Divanı Üyeleri İsmet Akdeniz, Mustafa Özkan, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Hüseyin Eşgin, Şube Müdürleri ve Meclis personelinin yer aldığı yemekte konuşan Ali Selvi, böylesi anlamlı bir programda bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Konya İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi olarak Konya’da önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi. İl Özel İdaresi teşkilatlarının Osmanlıdan günümüze yerel yönetim birimleri arasında köklü bir kuruluş olduğunun altını çizen Selvi, kuruluşundan buyana yaklaşık iki asırlık dönem içerisinde İl Özel İdarelerinin yerel ihtiyaçların karşılanması ve sorunların çözümlenmesi noktasında kilit görevler üstlendiğini belirtti. Selvi: “Tüm bu hizmetlerde sizlerin de büyük payı var. Gece gündüz mesai mefhumu demeden birlikte çalıştık. Konya’nın en ücra köşelerine hizmet götürdük. Bugün bile bu hizmetler hayırla yad ediliyor. Gerek merkezde olsun gerekse kırsalda zaman zaman vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde Allah razı olsun diyorlar. Hayır duası almak bizi son derece mutlu ediyor, demek ki yaptığımız hizmetlerde maksat hasıl olmuş” dedi. Selvi, fırsat oldukça bu tür programlarla sık sık bir araya gelme temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.Haber Merkezi