İl Emniyet Müdürü Aydoğan'a ziyaretler

İl Emniyet Müdürü Aydoğan'a ziyaretler

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan'ı ziyaret ederek, esnafların...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan'ı ziyaret ederek, esnafların sorunlarının çözümü konusunda destek istedi.

SESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydoğan'ı makamında ziyaret eden Köksal, ziyarette, bazı esnafların asayiş ve uygulamalar konusunda sıkıntı yaşadığını, esnafın mağdur olduğunu belirtti.

Şehrin huzur ve güveni için güvenlik güçlerinin 24 saat hizmet verdiğini aktaran Köksal, bazı uygulamalarda esnafların mağdur edildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Esnaf ve sanatkarlarımızın huzuru için güvenlik güçlerimiz fedakarca çalışmaktadır. Esnaflarımızın da mutlaka sorunları olmaktadır. Sorunları bizlere getirerek çözümünde yardımcı olmamızı istiyorlar. Esnaf teşkilatı olarak esnaflarımızın sorunlarıyla ilgilenmeye çözümü için de gayret göstermeye çalışıyoruz.

Sayın Valimiz Davut Gül ve Emniyet Müdürümüz Kenan Aydoğan'ı ziyaret ederek esnaflarımızın sorunlarını dile getirerek çözümünde yardımcı olmalarını talep ettik. Her zaman esnafımızın yanında olan ve sorunlarını çözmek için gayret gösteren Valimize de, Emniyet Müdürümüze de hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :