İklim Değişikliği Kurultayı

İklim Değişikliği Kurultayı

İklim değişikliğinin denizlere etkileri, denizcilik ve gemiler konulu kurultay Piri Reis Üniversitesinde gerçekleştirildi

İSTANBUL (AA) - İklim değişikliğinin denizlere etkileri, denizcilik ve gemiler konulu "İklim Değişikliği Kurultayı" Piri Reis Üniversitesinde toplandı.

Piri Reis Üniversitesi ve Deniz Kültürü Derneği tarafından Piri Reis Üniversitesi Tuzla Yerleşkesinde gerçekleştirilen kurultaya, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan ve Deniz Kültürü Derneği Başkanı Hakkı Şen'in yanı sıra Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ile Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, öğrenciler, öğretim üyeleri denizcilik sektöründen çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

İklim değişikliklerinin yaşama, denizciliğe ve gemiciliğe etkilerinin yapılan sunumlarla ortaya konduğu kurultayda, NTV'den Gökhan Abur, Hürriyet gazetesinden Fatih Çekirge, Sabah gazetesinden Erhan Öztürk, Milliyet gazetesinden Gökhan Karakaş ve Fox TV'den Hasan Aydın "İklim Farkındalığı ve Temiz Enerji Açısından Medya'nın Toplum Üzerindeki Etkileri" konulu oturumda birer konuşma yaptı.

Gün boyu farklı oturumlarla iklim değişikliğinin tartışıldığı kurultayda yapılan değerlendirmelerin ardından katılımcılara teşekkür plaketi sunuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :