İkisinden biri ilk galibiyetini alacak

İkisinden biri ilk galibiyetini alacak

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 9 maçta dokuzar yenilgi alan Best Balıkesir ve Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, yarın karşı karşıya gelecek - Ankara Spor Salonu'ndaki maçta, iki takımdan biri galibiyet hasretine son verecek

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 9 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Best Balıkesir ve Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, yarınki maçta kozlarını paylaşacak.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde ilk sezonunu geçiren Balıkesir temsilcisi, çıktığı 9 maçta 9 mağlubiyet aldı ve 9 puanla averajla 17. sırada bulunuyor.

Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ise Best Balıkesir ile bu sezon aynı kaderi paylaştı ve ligin son sırasında yer alıyor.

Galibiyeti olmayan iki takımın Ankara Spor Salonu'nda yapacağı karşılaşmada her iki ekip ilk galibiyete ulaşmayı hedefleyecek.


- "Tek hedefimiz galibiyet"


Best Balıkesir Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Karaduman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın çok kritik bir maça çıkacaklarını söyledi.

Hafta boyunca bu karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Karaduman, ilk galibiyetlerini alarak Balıkesir'e dönmek istediklerini dile getirdi.

"Bu maçı bir başlangıç maçı olarak kabul ediyoruz." diyen Karaduman, şunları kaydetti:

"Ankara'da bir grup taraftarımız da bizi destekleyecek. Tek hedefimiz galibiyet. Önümüzdeki maçlar daha kolay olacak. Bu bizim için bir seri niteliğinde. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlar var. Bu işin başlangıcını başkentten yapmak istiyoruz. ABD'li oyuncu Tre Kelley ile yeniden anlaştık. O da geçen seneden tanıdığımız bir oyuncumuz. Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Biz onu tanıyoruz o bizi tanıyor. Kulübe büyük katkısı olacaktır. Bu maçta lisans işlemleri tamamlanırsa oynamasını bekliyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :