İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: İrfan Keskin ve İdris Ülger öldü, 6 yaralı var

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: İrfan Keskin ve İdris Ülger öldü, 6 yaralı var

Kayseri'nin Talas ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı feci kazada İrfan Keskin ve İdris Ülger hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı feci kazada sürücüler İrfan Keskin ve İdris Ülger yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarı Mahalle Komandolar Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, virajı alamayan İdris Ülger yönetimindeki 38 AHH 737 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen İrfan Keskin (49) yönetimindeki 38 ABP 456 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri kazanın meydana geldiği caddeyi trafiğe kapatırken, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede sürücülerin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan iki otomobildeki G.K., M.H.K. (21), O.K., K.K., C.A. ve O.K. ise ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada kullanılamaz hale gelen otomobiller çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.