İhtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı

İhtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'teki ihtiyaç sahibi ailelere, Bülbülzade Vakfı ve İyilikder tarafından kıyafet yardımı yapıldı.Bülbülzade Vakfı'nın Karagöz...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'teki ihtiyaç sahibi ailelere, Bülbülzade Vakfı ve İyilikder tarafından kıyafet yardımı yapıldı.

Bülbülzade Vakfı'nın Karagöz Caddesi'ndeki şubesine çocuklarıyla gelen aileler, uzun kuyruklar oluşturdu.

Kıyafetlerini seçen çocukların mutlu olduğu gözlenirken, görevliler de kıyafet seçiminde çocuklara yardımcı oldu.

Bülbülzade Vakfı Yardım Komisyonu Başkanı Talip Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardım edeceklerini söyledi.

Vakıf olarak geleneksel hale getirdikleri "Bir çocuk da siz giydirin" kampanyasını başlattıklarını hatırlatan Çelik, 17 gündür ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımı yaptıklarını dile getirdi.

İhtiyaç sahibi aileleri tespit ederken büyük titizlik gösterdiklerini vurgulayan Talip Çelik, "Tespit ettiğimiz aileleri vakfımıza getirip giydiriyoruz. Dağıtımlarımız ramazan ayının 27'nci gününde bitecek. Ramazan boyunca 15 bin çocuğu giydirmeyi düşünüyoruz. Tabi yardım yaptığımız çocukların anne ve babalarını da katarsak, yaklaşık 18 bin kişiye giyim yardımı yapmış olacağız." dedi.

Gıda yardımlarının da sürdüğünü anımsatan Çelik, ihtiyaç sahibi bin aileye gıda kolisi verdiklerini, bayram öncesi bin aileye daha gıda yardımı yapacaklarını ifade etti.

Yetim ailelere her ay düzenli gıda yardımı yaptıklarını da dile getiren Talip Çelik, Bülbülzade Vakfı ve İyilikder olarak yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelere ayırt etmeksizin düzenli yardım yapacaklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :