İHH Karadağ’da yetimlerin yüzünü güldürdü

İHH Karadağ’da yetimlerin yüzünü güldürdü

İHH İnsani Yardım Vakfı mazlum ve mağdur coğrafyalarda ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra yetimler ile ilgili projelerini de devam ettirmeye çalışıyor.

Vakfın Konya Şubesi Gönüllüleri ‘Yetim Dayanışma Günleri’ kapsamında Karadağ’da yaklaşık 160 ailenin ihtiyaçlarını temin ederken, bir o kadar yetimin de yüzünü güldürdü. Programa ilk olarak yetimlere yemek ikram edilerek başlandı.

Konu ile ilgili konuşan İ.H.H Konya Başkanı Hasan Hüseyin UYSAL  ‘Bugün buraya sadece birkaç yetim kardeşimizin gıda kırtasiye ve kıyafet gibi ihtiyaçlarını karşılamaya gelmedik. Biz şunu biliyoruz ki, ileride toplumun bir parçası olacak bu yetim kardeşlerimizin sadece kıyafet ve kırtasiye gibi ihtiyaçlarını karşılamanın yeterli olmayacağını biliyoruz. Biz bugün buraya yetim kardeşlerimize değerlerimizi, sevgimizi, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu aktarmaya, tertemiz yüreklerine iz bırakmaya geldik. Konya İ.H.H ailesi olarak tüm Karadağlı kardeşlerimize memleketimizden selamlar getirdik. Bugün burada yaklaşık 160 yetim kardeşimiz ve 160 ailenin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Bunu burada tek başımıza yapmıyoruz, bize destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.’ dedi.  Haber Merkezi