Iğdır'da kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı

Iğdır'da kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı

IĞDIR (AA) - Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce köyünde kaybolan Enes Tosun'un (6) bulunması için çalışma başlatıldı.AFAD ve jandarma ekiplerinin Güllüce...

IĞDIR (AA) - Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce köyünde kaybolan Enes Tosun'un (6) bulunması için çalışma başlatıldı.

AFAD ve jandarma ekiplerinin Güllüce köyü ve civarından başlayarak, Ağrı'nın Sinek Yaylası eteklerinde bulunan bölgede gerçekleştirdiği arama çalışmalarına, köy halkı da katıldı.

AFAD yetkilisi Özal Kaya, arama çalışmalarının 3 gündür sürdürüldüğünü fakat henüz bir sonuca ulaşamadıklarını belirtti.

Jandarma ekipleri ve köylülerle gece saatlerine kadar arama yaptıklarını belirten Kaya; "Bize ihbar 29 Haziran Pazartesi 19.00'da geldi. Biz de o saatten beri geceli gündüzlü, jandarmanın da özel eğitimli köpeklerinin yardımıyla arama yapıyoruz. Ekiplerimizle 3 gün içinde arama çalışmalarımız gece 2'ye kadar devam etmiştir. Çalışmalarımıza tekrar sabah saatlerinde başladık, bütün donanımlarla arama yapmaktayız. Şu ana kadar herhangi bir bulgu ya da kaynağa rastlamadık. Köyün iç ve dış kısımlarında, bahçe, eski yapı veya çocuğun gidebileceği yerler başta olmak üzere iç ve dış kısımlar aranmaktadır" dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı