İDOB'dan "Şehir-Orman" projesi

İDOB'dan "Şehir-Orman" projesi

İDOB, "Şehir-Orman" adlı sosyal sorumluluk projesiyle, sanatseverlerin karşısında olacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu (İDOB), "Şehir-Orman" adlı sosyal sorumluluk projesini, yeniden İstanbullu sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Fulya Sanat Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak etkinliğe özel Athena ve Manga gruplarının birer parçayla katkıda bulundukları eserin müziklerini ise Rahman Altın üstleniyor.

Yönetmenliğini ve koreografisini Beyhan Murphy'in üstlendiği gösteri, herkesin yakından tanıdığı Jungle Book'un "Orman Kitabı" adlı eserden ilham alınarak sahneye taşındı. Projenin dekor tasarımını Tuncay Kalyon ve Behçet Malikler, kostüm tasarımlarını Serdar Başbuğ, ışık tasarımını Kerem Çetinel ve libretto danışmanlığı ise Alpaslan Karaduman üstleniyor.

"Modern dans-drama" olarak tasarlanan "Şehir-Orman"da, bir gencin şehir günlüğüyle beraber, toplumu yakından ilgilendiren gençlik ve çevre sorunlarına hem eğlenceli hem de düşündürücü bir bakış açısıyla yaklaşılıyor.

Birkaç sezondur İstanbullu sanatseverler ve öğrencileriyle buluşan "Şehir-Orman", daha çok orta öğrenim yaşındaki gençler için sahnelense de 7'den 70'e herkese hitap ediyor.

Temsiller, 24 Ocak akşamı saat 20.00'de, 28 Ocak saat 16.00'da, 4 ve 18 Şubat saat 16.00'da sanatseverlerle buluşacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :