İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika Diyarbakır açıklaması! Ağır provokasyon engellendi

İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika Diyarbakır açıklaması! Ağır provokasyon engellendi

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da oynanan maçta tüm güvenlik önlemlerine rağmen vücutlarına sararak stada soktukları değerlendirilen görsellerle ağır provakasyon hedefleyen şahıslara gerekli müdahalenin yapıldığı, ve soruşturma başlatıldığını açıkladı

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da oynanan maçta tüm güvenlik önlemlerine rağmen vücutlarına sararak stada soktukları değerlendirilen görsellerle ağır provakasyon hedefleyen şahıslara gerekli müdahalenin yapıldığı, ve soruşturma başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Bursaspor maçıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan görseller sonrasında, "Provokasyona gerekli müdahaleler yapılmış ve derhal ilgililere yönelik soruşturma başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. haftasında oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Bursaspor maçında tribünlerde yaşanan görüntülere ilişkin İçişleri Bakanlığı bir açıklama yaptı.

İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Bu akşam, Diyarbakır'da oynanan maçta alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen vücutlarına sararak stada soktukları değerlendirilen görsellerle ağır provakasyon hedeflenmiştir. Sporu provakatif içeriklerle zehirlemek, isteyenlere hiç bir şartta fırsat verilmeyecektir. Provokasyona gerekli müdaheleler yapılmış ve derhal ilgililere yönelik soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

111.jpg

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği, Amedspor-Bursaspor maçı ile ilgili sosyal medyada yer alan görüntülerin ardından ilgililer hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan ve Amedspor’un 2-0’lık galibiyeti ile sonuçlanan Bursaspor maçının ardından Valilikten bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İlimizde oynanan Bursaspor -Amedspor maçı ile ilgili gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Ancak sosyal medyada yer alan görsellerin seyircilerin elbiselerinin içinde stada sokulduğu konuya güvenlik kuvvetlerimizce derhal müdahale edildiği ve ilgililer hakkında yasal işlem başlatıldığı Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.