İçişleri Bakanlığı'ndan polisevine saldırı ve patlama açıklaması! Silahlı çatışmada 2 polis yaralandı

Son dakika haberi.. İçişleri Bakanlığı, Mersin'de Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendiğini belirterek, çıkan çatışmada 2 polisimizin yaralandığını açıkladı. Bomba düzeneğinin ise kontrollü patlatıldığı belirtildi

Son dakika haberi.. İçişleri Bakanlığı, Mersin Mezitli'de Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendiğini belirterek, çıkan çatışmada 2 polisimizin yaralandığını açıkladı. Ayrıca Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneğinin ise kontrollü şekilde patlatıldığı belirtildi.

Bakanlık, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüphelinin de silahıyla birlikte gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Mersin'in Mezitli İlçesindeki Polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanmıştır. Ayrıca Polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de kontrollü bir şekilde patlatılmıştır. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir” ifadelerine yer verildi​​​​​" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.