İçişleri Bakanı Soylu yaralı polisi ziyaret etti

İçişleri Bakanı Soylu yaralı polisi ziyaret etti

Soylu, Maçka ilçesinde polis aracının dereye devrilmesi sonucu yaralanan polis memuru Kazaz'a tedavi gördüğü hastanede geçmiş olsun dileklerini iletti

TRABZON (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maçka ilçesinde polis aracının dereye devrilmesi sonucu yaralanan polis memuru İzzet Kazaz'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Soylu, beraberindeki Vali Yücel Yavuz ve diğer ilgililerle Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine gitti.

Bakan Soylu, Göğüs Cerrahisi Bölümünde tedavi gören Kazaz'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İzzet Kazaz'ın yakınlarıyla da görüşen Soylu, Allah'tan bir daha böyle kazalar yaşatmamasını diledi.

Ekip aracının dereye yuvarlandığı kazada polis memuru Yunus Çavdar şehit olmuştu. Akıntıya kapılarak kaybolan polis memuru Mehmet Ayan'ı arama çalışmaları ise devam ediyor.

Öte yandan Süleyman Soylu, Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli Mahallesi'ndeki spor tesislerinde de incelemelerde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Soylu'ya 3 bin 500 kişi kapasiteli spor salonunda gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi aktardı.

Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda judo, karate, tekvando, eskrim ve boks antrenman salonlarının yanı sıra hentbol ve basketbol sahalarının da yer aldığını belirten Öztürk, çalışmaları yaklaşık 2 yıl süren salon için yaklaşık 10 milyon lira harcandığını söyledi.

Bakan Soylu'ya ziyareti sırasında Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve diğer ilgililer eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :