İçişleri Bakanı Soylu Trabzon'da

İçişleri Bakanı Soylu Trabzon'da

Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan'ın oğlunun düğününe katıldı-Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret eden Soylu, takımın antrenmanını izledi

TRABZON (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan'ın oğlunun düğününe katılarak nikah şahidi oldu.

Zorlu Grand Otel'de düzenlenen Merve Bayrak ve Fatih Yıldırımhan çiftinin düğün törenine, Bakan Soylu'nun yanı sıra Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, AK Parti Trabzon milletvekilleri Salih Cora ve Muhammet Balta, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem ile çok sayıda davetli katıldı.

Nikahını kıydığı genç çifte ömür boyu mutluluk dileyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak anons etmesi ise salonda gülüşmelere neden oldu.

Nikah töreninde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin de çifte Kuran-ı Kerim hediye ederek, "Allah, emir ve yasaklarına uygun bir yaşam nasip etsin. Allah hayırlı etsin." dedi.

Bakan Soylu, nikah töreninin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, "Kutlu bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Hz. Mevlana bu yolculuğu tarif ederken 'Resulullah'ın yolu' olarak tarif ediyor. Bir taraftan birbirinize olan sevginizi hiç eksik etmeden birbirinizi sevdiğiniz kadar size güzel bakışlarla bakan anne ve babalarınızı da ne olursunuz birbirinizden daha fazla seviniz. Hanenizdeki bereketi artırır. Örnek bir Müslüman aile olun. Gelenek, göreneklerine ve tüm değerlerine bağlı bir aile olun." diye konuştu.

Evlilik cüzdanını geline veren Süleyman Soylu, "Allah nasip ederse çocuklarınız vatanımıza, milletimize, ailelerimize ve tüm insanlığa hayırlı evlat olmalarını temenni ediyoruz. Evlilik cüzdanını vermeden önce kıymetli Cumhurbaşkanımızın nasihatini biliyorsunuz, en az üç çocuk. Allah mübarek etsin, bir yastıkta mutlu ve mesut etsin." ifadelerini kullandı.

Soylu daha sonra genç çift ve davetlilerle fotoğraf çektirdi.


- Trabzonspor'a ziyaret

Buradaki programının ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne giden Bakan Soylu, Trabzonspor'un akşam saatlerinde yaptığı antrenmanı izledi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette, Soylu'yu Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu ve teknik direktör Ersun Yanal'ın karşıladığı belirtildi.

Bir süre antrenmanı izleyen Soylu'nun, daha sonra teknik heyet ve oyuncularla saha içerisinde bir araya geldiği, takımın bu hafta sonu karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı için başarı dileklerini ilettiği öğrenildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :