İç sahadaki son maçını oynadı

İç sahadaki son maçını oynadı

Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı Süper Ligde 2016-2017 sezonunda kendi sahasında son maçında Yozgat Bozokspor ile karşılaştı. Selçuklu Belediyesi ilk yarıyı 15-21 geride pattığı maçı 35-42 kaybetti.

 

Türkiye Erkekler Hentbol Ligi 2016-2017 sezonunda son haftaya girilirken Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı bu sezon kendi sahasında son maçını Yozgat Bozokspor ile oynadı. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Selçuklu Belediyesi Bozokspor karşısında da mağlubiyete engel olamadı. Temsilcimiz sahadan 42-35 yenilgi ile ayrıldı.

Ligin iddialı ekipleri arasında yer alan ve güçlü bir takıma sahip olan Yozgat temsilcisi iyi başladığı mücadelenin ilk yarısını 21-15 önde kapatmayı bildi. İyi oynayan rakibi karşısında skor üretmekte zorlanan ve rakibe engel olamayan ev sahibi takım ikinci yarıda da arzu sonucu bulamadı ve maçtan 42-35 yenilgi ile ayrıldı.

Selçuklu Belediyesi sezonun son maçını önümüzdeki hafta 30 Nisan Pazar günü Ankara da saat: 15:00 da Zağnosspor takımı ile oynayacak ve lige nokta koyacak