İbrahim Gün muhtarlarla vedalaştı

İbrahim Gün muhtarlarla vedalaştı

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Ecz. Kadir Güven ve MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran ile birlikte Bozkır'ın 51 mahalle muhtarıyla veda programında bir araya gelerek helalleşti.

 

 

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’ün veda konuşmasından önce konuşan Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Ecz. Kadir Güven, “Ak Partimizin belediye başkanı olan İbrahim Gün Bey ile birlikte Bozkır, tarihinde hiç almadığı kadar yatırım ve hizmet aldı. Bozkır, 5 sene içerisinde adeta bir şehir haline geldi. Bozkır’a bağlı 51 mahallerde de, uzun yıllardır yapılmayan çalışmalar yapıldı, sorunlar çözüldü. Bozkır’a kazandırdığı hizmetlerden dolayı, Ak Partimizin halka hizmet anlayışını en iyi şekilde sahaya yansıttığı için kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

ATA: 5 SENEDE BÜYÜK YATIRIMLARA İMZA ATILDI

MHP İlçe Başkanı Ata Küçükduran yapmış olduğu konuşmasında ise “Belediye Başkanımız İbrahim Gün ile birlikte aynı lisede okuduk, çocukluğumuz birlikte geçti. Kendisi her zaman Bozkır’a hizmet etmesi gerektiğini söylüyordu ve bu sözünü yerine getirdi. 5 senede gerçekten Bozkır çok büyük hizmetlerle tanıştı. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” dedi.

YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜR

51 mahalle muhtarı adına konuşan Bozkır Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yıldırım, “51 mahallemizin tamamında önemli hizmetler yapıldı. Tüm muhtarlarımız da buna şahittir. Ben tüm muhtarlarımız adına Belediye Başkanımız İbrahim Gün’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GÜN: 31 MART’TAN SONRA HİZMETLERE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİLECEK

Veda konuşmasında tüm Bozkırlıların birliğine ve beraberliğine vurgu yapan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, "Bozkır'a 5 yıl içerisinde iyisiyle kötüsüyle birçok hizmet kazandırdık. Hepsini tek tek saymayacağım ama bu hizmetlerin en büyük mimarları sizlersiniz. Yaptığımız her çalışmada Meclis Üyelerimizden, muhtarlarımızdan destek aldık ve bugün buralara geldik. Her bir mahalle muhtarlarımızla imkanlarımız nispetinde özverili çalıştık. İyi zamanlarımızın yanında mutlaka kötü zamanlarımız da olmuştur. Ama en önemlisi hepimiz burada birlikteyiz, beraberiz. Bunun için muhtarlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Kimimiz 31 marttan sonra hizmet görevine devam edecek, kimimiz ise hizmet bayrağını devredecek. Önemli olan her daim vatanımız ve milletimiz için hizmete devam etmemiz. 31 marttan sonra hizmet bayrağını devrettiğim andan itibaren de imkanlarım çerçevesinde Bozkır’ımıza hizmet etmeye devam edeceğim. Bu düşüncelerle benden yana hakkım helal olsun. Sizlerin de hakkını helal etmesini diliyorum" dedi.  Başkan Gün daha sonra tek tek tüm muhtarlarla helalleşti ve her bir muhtara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Bozkır muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yıldırım, tüm muhtarlar adına Başkan Gün'e teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Gün de tüm muhtarlar adına Muhtarlar Derneği Başkanı Yıldırım'a Bozkır Sancağı hediye etti.

gun-muhtarlarla-vedalasti--(1)-002.jpg