İBB Meclisi AK Parti grubunda görev değişimi

İBB Meclisi AK Parti grubunda görev değişimi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olarak seçilen Ömer Lütfi Arı göreve başladı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan'ın yerine, Ömer Lütfi Arı seçildi.

Belediyenin Saraçhane binasındaki Meclis toplantısında yapılan seçimde, AK Parti Grup Başkanvekilliğine seçilen Arı, Başalan başta olmak üzere tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Arı, iktidar partisinin İBB Grup Başkanvekilliği görevinin zor ve meşakkatli olduğunu belirterek, "Bizler de bu mecliste oluşturulan güzel teamüllere yenilerini de ekleyerek İstanbul için en doğru kararlar üretme gayreti içerisinde olacağız. Bu süreçte muhalefet partisinin samimi ve yapıcı eleştirilerinden de maksimum düzeyde istifade etmeye çalışacağız." dedi.

Başalan ise iki yıl boyunca İBB Meclisinde AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yaptıklarını hatırlatarak, bu süre içerisinde yerel yönetimlere hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Meclis üyelerinden haklarını helal etmelerini isteyen Başalan, iki yıllık görevi sırasında kendisine destek olan çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren yine Meclis çalışmalarında hem grubumuz hem de meclisimiz adına üzerimize düşen her türlü çalışmayı ve hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Bir meclis üyesi kardeşiniz olarak buradayız ve beraberiz. Son yıla girdik. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımıza bu son yıldaki çalışmalarında başarılar diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :