i20’nin Teslimini Gerçekleştirildi

i20’nin Teslimini Gerçekleştirildi

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese’nin 23 Ocak-10 Mart tarihleri arasında Gillette’le birlikte gerçekleştirdiği kampanyanın büyük ödülü 2015 model Hyundai i20’yi kazanan talihli aracını teslim aldı.

Adese’nin 23-Ocak-10 Mart tarihleri arasında Adese Kart ile Gillette ürünlerinden 20 TL ve katlarında alışveriş yapan Adese ve Adesem müşterilerinin katıldığı kampanyanın çekilişi 16 Mart tarihinde Kulesite Adese’de gerçekleşmişti. Noter huzurunda ve Adese müşterilerinin katılımıyla gerçekleştirilen çekilişte hediye kazanan talihliler belli olurken, 26 Mart’ta düzenlenen törenle kampanyanın büyük ödülü olan 2015 model Hyundai i20 teslim edildi.

Kulesite Adese mağazasında düzenlenen törene Hyundai i20’nin talihlisi Mehmet Deniz ve ailesi ile birlikte Adese yöneticileri de katıldı. Deniz, otomobilin anahtarını Adese Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özkürkçüler’in elinden alırken kampanyanın diğer hediyeleri Samsung tablet, Samsung Galaxy S4 cep telefonu ve Samsung LED TV kazanan talihliler de hediyelerini almaya devam ediyor.