Hüseyin Korkmaz MHP MYK’ya seçildi

Hüseyin Korkmaz MHP MYK’ya seçildi

Konyalı yerel siyasetçi Hüseyin Korkmaz; 2019 seçimlerinde MHP’yi taşıyacak olan kadroların şekillendiği, "milli duruş, şühedaya vefa ve millete beka" temalı, MHP 12. Kurultayında, Konya’dan Merkez Yönetim Kuruluna seçildi.

Hüseyin Korkmaz; "Milli duruş, Şühedaya vefa ve Millete beka"  temalı MHP 12.  Kurultayı,   büyük bir siyasi olgunluk ve kardeşlik havasında gerçekleşmiştir.  Bu kurultayda emeği geçen başta liderimiz Devlet Bahçeli ve partimizin tüm yetkili birimlerindekiler olmak üzere, tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Partimiz bu kurultaya gelene kadar maruz kaldığı sıkıntılar ve ihanetlerden de alnımızın akıyla çıkmıştır.  Unutmayalım ki, davasını, ülkesini ve ülküsünü, bir kere satan yine satar ve ömrünün her anında, küçücük dünyalık menfaati karşılığında satmaya mecbur kalacaktır, dedi.
Konyalı ve yerel bir siyasetçi olan Hüseyin Korkmaz, 1977 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya merkezde tamamlamış, halen İstanbul Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünde eğitim hayatına devam etmektedir.  2009 – 2014 yılları arasında MHP Konya İl Başkanlığı yönetim kurulunda görev yapmıştır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli seçimlerde Selçuklu belediyesi Meclis üyeliğine seçilmiş ve Konya Büyük Şehir Belediye Meclis üyeliği ve MHP Grup başkanvekili olarak siyasi hayatına devam etmektedir. Konya merkezde Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır. 
MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Korkmaz; “CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C ve küresel cinayet şebekesinden müteşekkil ihtilaf ve ihanet bloku Cumhur ittifakının karşısında dağılacaktır.  10 Ocak 2016 tarihinde partimizin üst yönetim kurulları,  kurultay tarihimizi 18 Mart 2018 olarak ilan etmiş ve bu tarihte büyük bir siyasi olgunluk çerçevesinde ve havasında gerçekleşmiştir. MHP 12. Kurultayında,  Partimiz, Kurultay bezirgânlarından, sırtımızdaki kamburlardan ve içimizdeki safralardan kurtulmuştur. Vefasızlık imansızlıktır, ihanete iltifat ve ihtiram aynı değerdedir.  Bir kere ihanetle bin kere ihanet arasında hiçbir fark yoktur. Kulu kandıranlar, Allah’ı nasıl kandırabilecekler!
MHP, 1 Kasım 2015’den sonra ele geçirilmek istenmiştir. Türkiye’nin işgal planında sosyal ve siyasal dayanak aranmış ve bunun içinde partimiz seçilmiştir.  Milletin son kalesi partimiz MHP teslim alınmış olsaydı, millî direnç düşecek, milliyetçi direniş inişe geçecek, 15 Temmuz hain FETÖ darbesi belki de gerçekleşmiş olacaktı, şeklinde konuştu. Ahmet Ünver – Memleket 

 

huseyin-korkmaz-mhp-myk’ya-secildi--(2).jpg