Hüseyin Korkmaz, ilçe ziyaretlerinde

Hüseyin Korkmaz, ilçe ziyaretlerinde

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz, Derebucak, Beyşehir, Hüyük, Doğanhisar, Akşehir ve Ilgın ilçe teşkilatlarına erken seçim ziyaretleri yaptı

‘’MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz,  İlçe ziyaretlerinde’’

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz, DEREBUCAK, BEYŞEHİR, HÜYÜK, DOĞANHİSAR, AKŞEHİR ve ILGIN ilçe teşkilatlarına erken seçim ziyaretleri yaptı.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz, ziyaretlerinde, ilçe teşkilat başkan, yöneticileri ve vatandaşlarla birlikteki sohbet toplantılarında,  vatandaşlarımızın dertleri ve sıkıntılarını dinledi, çözümler konusunda neler yapılabileceği hakkında ilgili ve sorumlu birimlerle de görüşmelerde bulundu. Erken seçin kararının ülkemizin ve bölgemizin geçmekte olduğu sıkıntılı süreç zaviyesinden çok önemlidir. Bu seçim cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişin ve güçlü yasama açısından da çok dikkat edilmesi gereken bir dönemde olduğumuzu da, vurguladı.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz, Türk milletinde, ülküsü ve devleti adına, inanç, iman, adanmışlık ve adamlık vardır. Gelecek nesillere emanet edeceğimiz kutlu ülkülerimiz vardır. Çizgimiz bellidir, yönümüz açık ve duruşumuz nettir. Biz siyaseti devletimizin ve milletimizin çıkarları için yaparız. Milletin rotasından sapmayız, neysek oyuz. Terörün siyasi şubesine de hoş bakamayız. Bizim kalbimiz Türklük için çarpar, şeklinde konuştu.

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Korkmaz, Ülkemizde ayrılık ve gayrilik dönemi değildir. Bölgemizde oynanan oyunlar ve ülkemizin de sürüklenmek istediği yer bellidir. Tüm bu şartları dikkate aldığımızda fert fert bir ve beraber olmak dönemindeyiz. Devletini ve milletini seven her bir vatandaş olarak, devletimizin bekası ve milletimizin de birliği adına, farklılıklarımızı zenginlik kabul etmeli ve tüm bunları da bir kenara bırakmak suretiyle, Çanakkale ve Kurtuluş savaşında olduğu gibi sadece bir ve beraber olmak dönemindeyiz, dedi. ( Haber Merkezi )

resim27-001.jpghuseyin-korkmaz,--ilce--(3).jpghuseyin-korkmaz,--ilce--(4).jpghuseyin-korkmaz,--ilce--(5).jpg