Hüseyin Gülerce'den Cemaat'in tabanına çağrı

Hüseyin Gülerce'den Cemaat'in tabanına çağrı

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Hüseyin Gülerce, jhem Cemaat'in tabanına hem de AK Partililere mesaj gönderdi

Gülen’in bir zamanlar en yakınındaki isim olarak bilinen, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Hüseyin Gülerce geçtiğimiz günlerde oyunu AK Parti’ye vereceğini açıklamıştı. Bugün de AK Parti’nin gevşeklik gösteren seçmenini sandığa davet eden Gülerce, Gülen örgütünün tabanına şok mesajlar gönderdi.

 

Hüseyin Gülerce Twitter üzerinden açıklamalarını sürdürüyor. Gülen'in bir zamanlar en yakınındaki isim olarak bilinen, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Hüseyin Gülerce geçtiğimiz günlerde oyunu AK Parti'ye vereceğini açıklamıştı. Fuat Avni'nin Fetullah Gülen tarafından yönetilen bir hesap olduğunu belirten ve 7 Haziran seçimlerinden sonra örgütün hızla dağılma sürecine gireceğinin altını çizen Gülerce, Twitter üzerinden eleştirilerini sürdürüyor. Bugün de AK Parti'nin rehavet içinde olan seçmenini sandığa davet eden Gülerce, Gülen örgütünün tabanına şok mesajlar gönderdi.

 


İŞTE HÜSEYİN GÜLERCE'NİN GÜLEN ÖRGÜTÜNE SON ÇAĞRISI

F.Gülen belli ki, Turkiye'yi yönetmek istemiş. Senelerdir gizli hazırlık yapmış. Problem şurada: Etrafındakiler yönetime ehil insanlar mı?

Demokrasilerde yönetim halk iradesiyle belirlenir. Yönetime talip olanları az çok tanırız. Gülen'in hazırladığı kadroları ise tanımıyoruz.

Gülen Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için değil, kendisi tarafından yönetilmesi için yola çıkmış. Sonunda küresel iradeye teslim olmuş...

Arkadaş uyan. Ekranlarını ve sayfalarını, terör örgütünün desteklediği partiye açanları,Demirtaş'ı parlatanları artık tanı Hizmet bu muydu?

Turkiye'ye koalisyon tuzağı kuruldu Seçime katılma oranı artarsa tuzak bozulur. Gevşeklik göstermeyip sandığa gitmeli. Oy verip oyunu bozmalı.

1432884952552.jpg