Hoşgeldin komşu!

Hoşgeldin komşu!

PTT 1. Lig play-off finalinde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Multigroup Alanyaspor, penaltılarda Adana Demirspor'a 3-1 üstünlük sağlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu

PTT 1. Lig play-off finalinde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta Multigroup Alanyaspor, penaltılarda Adana Demirspor'a 3-1 üstünlük sağlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

PTT 1. Lig play-off finalinde Adana Demirspor ve Alanyaspor karşılaştı. Konya Büyükşehir Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmanın normal süresi Mickael Pote (Dk. 8') ve Emre Akbaba'nın (37') golleriyle 1-1 berabere sonuçlanınca maç uzatmalara gitti. 30 dakikalık uzatma bölümünde gol sesi çıkmayınca maç penaltılara gitti. Penaltılarda rakibine 3-1 üstünlük sağlayan Multigrup Alanyaspor tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi. Multigroup Alanyaspor'da penaltı atışlarını Galip Güzel, Emre Akbaba ve Sinan Özkan gole çevirirken, Adana Demirspor'da ise sadece Tiago fileleri havalandırdı. Multigroup Alanyaspor'da Barış Örücü, Adana Demirspor'da da Pote, Abdülkadir Özgen, Hüseyin Kala penaltı atışından yararlanamadı.