Home&Tex Fuarı kapılarını açıyor

Home&Tex Fuarı kapılarını açıyor

5 milyar dolarlık ihracata sahip ev tekstil sektörünün buluşma noktası Home&Tex Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı yarın CNR EXPO Yeşilköy'de başlayacak

İSTANBUL (AA) - Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla bu yıl 5'incisi gerçekleştirilecek Home&Tex Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı yarın CNR EXPO Yeşilköy'de kapılarını açıyor.

CNR EXPO açıklamasına göre, 5 milyar dolar ihracatı olan ev tekstil sektörünün en önemli buluşma noktası Home&Tex Fuarı, 40 bin metrekare alanda, 600 markanın katılımı ile organize edilecek.

Ev tekstili ve dekorasyonunda en son trendlerin tanıtılacağı fuarda, Rusya, Almanya, Fransa, İtalya, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu ve Körfez ülkeleri başta olmak üzere 60'ın üzerinde ülkeden alım heyetleri ile katılımcı firmalar bir araya getirilecek.

Fuara yabancı alım heyetlerinin yanı sıra, Denizli, Uşak, Bursa, Ankara, Mersin, Kayseri, Çanakkale, Kocaeli ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye'nin de dört bir yanından alım heyetleri katılım gösterecek.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık AŞ tarafından Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TETSİAD) iş birliğinde gerçekleştirilecek fuara, özellikle Almanya, Fransa, İtalya ve Rusya'dan yoğun katılım bekleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :