Hollywood yıldızlarının İncirlik Üssü'nü ziyareti

Hollywood yıldızlarının İncirlik Üssü'nü ziyareti

ABD'li askerleri ziyaret eden ünlülerle düzenlenen etkinlikte fotoğraf çektiren Türk genci, sosyal paylaşım sitesinde 'üsse gizlice girdiği' yönünde kendisi adına yapılan paylaşımların doğru olmadığını söyledi

ADANA (AA) - İncirlik Üssü'nde görevli ABD'li askerleri ziyaret eden Hollywood yıldızlarıyla düzenlenen etkinlikte fotoğraf çektiren Türk genci, sosyal paylaşım sitesinde 'üsse gizlice girdiği' yönünde kendisi adına yapılan paylaşımların doğru olmadığını öne sürdü.

Sarıçam ilçesindeki İncirlik Üssü'nde görevli ABD'li askerler düzenlenen bir etkinlikte "Kaptan Amerika" filminin aktörü Chris Evans, bir çok filmde rol alan aktris Scarlett Johansson, NBA oyuncusu Ray Allen, şarkıcı Craig Campbell ile bir araya geldi.

Etkinlikte, Hollywood yıldızlarıyla fotoğraf çektiren Mustafa Erdinç'in bir sosyal paylaşım sitesinde bu fotoğrafları yayınlayarak "Üsse gizlice girdiği" yönünde paylaşımda bulunduğu iddia edildi.

AA muhabirinin telefonla ulaştığı Erdinç, etkinliğe burada görevli bir yakınının refakatinde girdiğini, isminin nizamiye girişindeki kayıt defterinde yer aldığını belirtti.

Erdinç, sosyal paylaşım sitesinde kendisinin bu paylaşımı yapmadığını, tanımadığı birinin fotoğrafını çekip kendisi adına paylaşımda bulunduğunu öne sürdü.

Sosyal paylaşım sitesinin yöneticilerine ulaşarak yaşadığı sorunu anlattığını ifade eden Erdinç, "Görüşmemizden sonra sitedeki fotoğraflar ve yazılar kaldırıldı" dedi.

Öte yandan, polis ekipleri de yaptıkları araştırmada Erdinç'in İncirlik Üssü'ne yasal yollarla girdiğini belirledi.






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :