Hollanda'da "Hadi Be Oğlum"un galası yapıldı

Hollanda'da "Hadi Be Oğlum"un galası yapıldı

ROTTERDAM (AA) - Hollanda'da bugün vizyona giren "Hadi Be oğlum" filminin galası Rotterdam kentinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.AF Media ve Concept...

ROTTERDAM (AA) - Hollanda'da bugün vizyona giren "Hadi Be oğlum" filminin galası Rotterdam kentinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

AF Media ve Concept Events tarafından organize edilen Rotterdam Pathe Kuip'deki galaya, filmin yönetmeni Bora Egemen ve başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un yanı sıra Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız ve Türklerin kurduğu Denk Partisi lideri Tunahan Kuzu da katıldı.

Tatlıtuğ, film öncesinde kırmızı halı üzerinde hayranları ile buluşarak özçekim yaptı.

Oyuncu, film öncesi sinema sahnesinde yaptığı konuşmada çok heyecanlı olduğunu ve seyircilerle buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Önce Stuttgart, sonra Viyana ve üçüncü olarak Rotterdam'a geldiklerini ve seyircinin müthiş olduğunu belirten Tatlıtuğ, 8-9 haftada çektikleri filmi beğeneceklerini umduğunu söyledi.

Büyük ilgi gören oyuncu zaman zaman zor anlar yaşadı.

Bora Egemen'in yönetmenliğini yaptığı, Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Alihan Türkdemir, Yücel Erten, Feridun Düzağaç, Sezai Aydın, Cem Zeynel Kılıç ve Yıldız Kültür'ün rol aldığı filmin konusu özetle şöyle:

"Balıkçılık yapan Ali (Kıvanç Tatlıtuğ), oğlu Efe ile (Alihan Türkdemir) yaşamaktadır ancak oğlu diğer çocuklar gibi değildir, hiçbir şeye ilgi göstermez gibi görünmekte, babasıyla hiçbir iletişim kurmamaktadır. Ali ne yaparsa yapsın oğlunun kabuğunu kıramamıştır ve bu durum, geçmişten gelen pişmanlıkları ve sevdiklerini kaybetmenin üzüntüsüyle birleşince genç adamın hayatını derinden etkilemiştir."


Hollanda'da "Hadi Be Oğlum"un galası yapıldı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :