Holiganlar en ağır şekilde cezalandırılsın!

Holiganlar en ağır şekilde cezalandırılsın!

Konya ve Konyaspor'un adını lekeleyen holiganlar en ağır şekilde cezalandırılsın!

 

Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray’ın Konyaspor’a konuk olduğu karşılaşma öncesi insanlığa hiç yakışmayan bir olay yaşandı. Galatasaraylı bir taraftar, bir grup holigan tarafından darp edildi. Maç öncesi düzenlenen Martin Linnes’in imza gününe katılan taraftarın imzalı formasını vermek istememesi üzerine holiganlar, Galatasaraylı taraftaraıa küfür edip darp etmesi ve sonrada elindeki formayı alarak yakması olayına Konya halkından sert tepki geldi.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Görüntülerin medyaya yansıması sonrası savcılık olayı gerçekleştiren holiganlarla ilgili harekete geçti. İfadesi alınan  genç  taraftar darp olayını gerçekleştirenlerin 3 kişi olduğu söyledi. Olayın saat 16.30 civarında gerçekleştiği tespit edildi.

BİRİLERİ OPERASYON MU YAPIYOR?

Yakın zamana kadar yeşil-beyazlı taraftarlar, Türkiye'nin en güzel en örnek taraftarı olarak örnek gösteriliyordu.  Ziraat Türkiye Kupası finali ardından Süper Kupa finalinde, sahaya bıçak atmaya kadar varan olaylar, son olarak Galatasaraylı genç bir öğrencinin hakaret edilip ve darp edilmesi,  "Mevlana şehr, hoşgörü şehrii Konya'ya birileri operasyon mu yapıyor?" sorularını da akla getirdi.

 

KAMUOYU MAGANDALARLA İLGİLİ  GELİŞMELERİ BEKLİYOR

Konya şehri ve onun en değerli markalarından Konyaspor'un adının bir kez daha futbol üzerinden olumsuz şekilde gündeme gelmesine  Konya halkı sert tepki gösterdi. Konyalılar, holiganların yakalanıp en ağır şekilde cezlandırılmasını istiyor ve bu olayla ilgili yürütülen soruşturmanın sonucunu merakla bekliyor. 

 

KONYA VE KONYASPORU'N ADI MAALESEF BİR KEZ DAHA BÖYLE GÜNDEM OLDU

Yaşanan insanlık dışı olay sonrası ulusal televizyonlara böyle yansıdı ve maalesdef Konya ve Konyaspor'un adı bir kez daha  bu şekilde gündeme geldi.

BEYAZ TV

A SPOR