Hocacihan Ortaokulu’nun başarısı

Hocacihan Ortaokulu’nun başarısı

TÜBİTAK tarafından düzenlenen Bilim Fuarı’na katılan Hocacihan Ortaokulu öğrencileri, fuarda sergiledikleri projeleri ile büyük beğeni kazandı.

Okul Müdürü Cafer Özer ve TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Yürütücüsü Muhammet Serhan Tunas tarafından hazırlanan ve öğrencilerin büyük çabaları sonucu hayata geçirilen toplam 26 proje, 2 gün süre ile açık kalan ve binlerce meraklının gezdiği fuarda büyük beğeni kazandı. Amaçlarının öğrencilerin becerilerini hayata geçirmek için katkıda bulunmak olduğunu ifade eden, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Yürütücüsü Muhammet Serhan Tunas, “Fuarda Engelliler Farkındalık Deneyi, Görünmez Canlılar, Doğal Antibiyotik, Kamp Yaşamı gibi birbirinden ilginç ve faydalı 26 proje yer aldı. Aylar süren çalışmalarını tamamlayan öğrencilerimiz elde ettikleri başarı ile bir kez daha hem fuarı gezenlerin, hem ailelerinin hem okulumuzun takdirini kazandılar” dedi.

hocacihan-ortaokulu’nun--(1).jpg

Okul Müdürü Cafer Özer ise öğrencilerinin başarısının kendisini de gururlandırdığını ifade ederken, “Projelerin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizin yürekten kutluyorum” dedi.

Fuara, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hakan Bozdağ, Mehmet Sefa Yıldız, Adem Sobi, İl Milli Eğitim Ar-Ge Sorumluları Mehmet Aslan ve Mehmet Ateş ve çok sayıda okul müdürü ve eğitimci katıldı.

Etiketler :