HİS Federasyonunun yeni başkanı Bölükbaşı

HİS Federasyonunun yeni başkanı Bölükbaşı

Herkes İçin Spor Federasyonunun genel kurulunda Yasin Bölükbaşı, başkanlığa seçildi


ANKARA (AA) - Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonunun olağan genel kurulunda seçime tek aday olarak giren Yasin Bölükbaşı, yeni başkan oldu.

HİS Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 5. Mali Genel Kurulu, Ankara Anadolu Downtown Otel'de 113 delegenin 52'sinin katılımıyla yapıldı.

İsrafil Arslan'ın divan başkanılığına getirildiği genel kurulda, 8 yıl başkanlık yapan Erdal Zorba yönetimi ile denetleme ve disiplin kurullarının ibra edilmesinin ardından seçime geçildi.

Yasin Bölükbaşı, tek aday olarak girdiği seçimde, oy kullanan 51 delegenin 50'sinin desteğiyle HİS Federasyonunun başkanlığına seçildi. Genel kurula katılan 1 delege oy kullanmazken bir zarf da boş çıktı.

Bölükbaşı, eski başkan Erdal Zorba'ya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, hedefinin federasyonu çocuk ve kadınlar başta olmak üzere daha geniş kitlelere tanıtmak olduğunu söyledi.

Bölükbaşı başkanlığındaki HİS Federasyonu Yönetim Kurulunda, Gökhan Kazdal, Ahmet Gül, Üzeyir Özek, Adem Ali Yılmaz, Samir Altunkaynak, Hacı Dursun Bozo, Mevlüt Akgün, Hakkı Tuğhan, Ali Osman Özdemir, Erdem Mumcu, Burhanettin Sevencan, İbrahim Bayram, Serkan Haser ve Hüseyin Gümüş yer aldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :