Hırsızlık zanlısından poşetli kamuflaj

Hırsızlık zanlısından poşetli kamuflaj

Adana'da cami deposu ve iş yerlerinden malzeme çaldığı öne sürülen 4 şüpheli, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı

ADANA (AA) - Ceyhan ilçesinde camiye ait depo ile iki iş yerlerinden malzeme çaldığı ileri sürülen ve güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalanan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Hürriyet Camisi avlusunda depo olarak kullanılan kulübeden demir, el arabası ve demir fıçı, sanayi sitesindeki iki iş yerinden bakır kablo ve Hürriyet Caddesi'nde S.K'ye ait bisikletin çalınması olayını araştıran polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından kimliklerini belirledikleri şüpheliler E.A (23), M.K (17), N.I (19) ve A.Ö'yü (18) gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından N.I, cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen E.A (23), M.K (17) ve A.Ö. tutuklandı.

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüde, bir şüpheli depodan çıkardığı malzemeleri cami avlusuna getirip, el arabasına yüklüyor, iş yerine giren bir şüpheli ise tanınmamak için kafasına poşet geçirerek, sopayla kameranın açısını değiştirmeye çalışıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı